ISALA

Bezoektijden

​Vanwege de rust voor onze patiënten, vragen wij u om met maximaal twee bezoekers tegelijk op bezoek te komen. Met behulp van de website www.ziekenhuisplanner.nl kunt u gemakkelijk en snel samen met familie, vrienden en kennissen het bezoek aan een patiënt in Isala plannen.

Online agenda

Ziekenhuisplanner is een online agenda die inzicht biedt in het bezoek aan een patiënt. Door een account aan te maken kunt u de gegevens van de patiënt toevoegen, zoals de naam en het kamernummer. Vervolgens vult u de bezoektijden van Isala in en kunt u familie, vrienden en kennissen uitnodigen. Alle deelnemers aan de groep kunnen de agenda inzien, en zo bekijken wie wanneer bij de patiënt op bezoek gaat. Zo kunt u samen het bezoek spreiden.

Dagboek

Naast het plannen van bezoek kunt u met behulp van Ziekenhuisplanner een dagboek bijhouden over de patiënt. Deelnemers aan de groep kunnen berichten plaatsen en op berichten reageren. Zo kunt u elkaar op de hoogte houden over de stand van zaken van de patiënt.

Gratis en veilig

Gebruik maken van Ziekenhuisplanner is gratis. Als een account drie maanden niet wordt gebruikt, wordt deze verwijderd. De deelnemers aan een groep krijgen een e-mail waarin zij hun uitnodiging moeten bevestigen. Zij krijgen alleen toegang tot de patiënt voor wie ze zijn uitgenodigd en moeten inloggen met een zelf gekozen wachtwoord.

Uw gegevens worden versleuteld en via een beveiligde verbinding verzonden, zodat u bent verzekerd van uw privacy. Alles wat u op Ziekenhuisplanner plaatst, kunt u ook zelf weer verwijderen.

Gebruikers van Ziekenhuisplanner.nl zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van hun account op de website www.ziekenhuisplanner.nl. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van Ziekenhuisplanner ligt bij Ziekenhuisplanner.nl BV.