Contact
Kopbeeld

Isala Diaconessenhuis Meppel

  1. Isala Diaconessenhuis Meppel

Contact en adres

Bezoekadres:
Isala Diaconessenhuis Meppel
Hoogeveenseweg 38 (navigatieadres: Reggersweg 1)
7943 KA Meppel
Telefoon (0522) 23 33 33
Plattegrond Isala Diaconessenhuis Meppel

Postadres:
Postbus 502
7940 AM Meppel

Routebeschrijving

  • Zwolle: Op de A32 richting Leeuwarden neemt u afrit 2, Meppel. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf. Ga bij de volgende stoplichten weer rechtsaf, en u ziet Isala Diaconessenhuis aan de linkerkant.
  • Leeuwarden: de A32 richting Meppel neemt u afrit 2, Meppel. Bij de rotonde gaat u driekwart rond. Bij de stoplichten gaat u vervolgens linksaf. Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf, en u ziet Isala Diaconessenhuis aan de linkerkant.
  • Hoogeveen​: Op de A28 richting Meppel neemt u afslag 24-De Wijk richting Leeuwarden/A32/Meppel. Aan het einde van de afrit gaat u op de rotonde rechtdoor (N851). Bij de volgende rotonde gaat u weer rechtdoor. Blijf rechtdoor rijden en u ziet Isala Diaconessenhuis aan uw linkerhand. Bij de stoplichten gaat u linksaf. ​
Gebruikt u een navigatie? Voer dan als bestemming in: Reggersweg 1. Zo wordt u naar de hoofdingang geleid.

Parkeren

Tabel Parkeren Isala Diaconessenhuis Meppel 
U parkeert Dit kost Toelichting
Tot dertig minuten

Niets

Ga wel met uw kaartje naar de parkeerautomaat
Na dertig minuten €0,10 per 4 minuten (€1,50 per uur) tot een maximum van €6,00 per dag. Bij verlies van uw kaartje betaalt u het dagtarief van € 6,00
Op zon- en feestdagen

Niets U moet wel een kaartje trekken bij de parkeerautomaat

Weekabonnement

Als u in een week vaak Isala Diaconessenhuis bezoekt, kunt u gebruik maken van een weekabonnement. Bij de receptie van Isala Diaconessenhuis koopt u een elektronische sleutel waarmee u een week lang onbeperkt in en uit kunt rijden. De sleutel kost 10 euro per week en kan per week verlengd worden. U betaalt 12 euro borg.

Gehandicaptenparkeerkaart

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u gratis parkeren bij Isala Diaconessenhuis. Wanneer u bij de uitgaande slagboom bij de intercom aanbelt en uw gehandicaptenparkeerkaart toont, wordt de slagboom voor u geopend. Het uitrijkaartje dat u ontvangt bij het oprijden van het parkeerterrein heeft u dus niet nodig.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Meppel neemt u de stadsbus lijn 1. U stapt uit bij de halte Diaconessenhuis/Reggersoord. Het is dan nog circa drie minuten lopen naar de hoofdingang van Isala Diaconessenhuis.

Restaurant

In Isala Diaconessenhuis Meppel bevindt zich een restaurant voor een heerlijk kopje koffie, vers belegd broodje of een lekkere satéschotel.

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Isala restaurant Meppel
Rolstoelen

Voor patiënten en bezoekers van Isala Diaconessenhuis Meppel zijn rolstoelen beschikbaar bij de ingang van het ziekenhuis.

Voor het gebruik van een rolstoel in Isala heeft u een euromuntstuk als borg nodig.

Rolstoelen
Rookvrij

Isala is een volledig rookvrij ziekenhuis Dat betekent dat er niet gerookt mag worden in de gebouwen en op de terreinen van Isala. Dit geldt ook voor e-sigaretten (elektronisch). Wilt u toch roken? Dan vragen wij u om dit buiten het terrein te doen.

 

Bord rookvrij
Stiltecentrum

Het Stiltecentrum is een plek in het ziekenhuis waar u zich even kunt terugtrekken om tot rust en bezinning te komen. De ruimte is dag en nacht geopend en voor iedereen toegankelijk.

In Isala Diaconessenhuis Meppel bevindt zich het Stiltecentrum op de begane grond (routenummer 63).

Stiltecentrum in Meppel
Zondagsviering

Iedereen is van harte welkom bij de kerkdienst die iedere zondag plaatsvindt om 10.30 uur in de recreatiezaal van Reggersoord.

De liturgie wordt op vrijdag- of zaterdagmiddag rondgebracht door vrijwilligers. Als u begeleiding nodig heeft om per rolstoel of bed naar de kerkdienst te gaan, helpen de vrijwilligers u graag.

De kerkdienst is ook te beluisteren op de verpleegafdeling via de radio bij het bed, knop 4 of kanaal 49.

Kijk voor meer informatie bij Geestelijke verzorging.

Viering op zondag
WiFi (gratis internet)

Op alle locaties van Isala kunt u gebruikmaken van gratis draadloos internet. Na het activeren van het draadloos internet op uw laptop, kunt u via de browser verbinding maken met het Isala-internet. Vervolgens leest u op het scherm de spelregels.

Als u problemen ervaart met WiFi, kunt u dit melden bij een medewerker van de receptie, of bij een medewerker op de afdeling waar u een afspraak heeft of waar u verblijft.

Gratis WiFi beschikbaar
Winkel

In Isala Diaconessenhuis Meppel is bij het restaurant een uitgebreide winkel met wenskaarten, lectuur, prachtige cadeauartikelen, bloemen, drogisterij-artikelen, snoep en ijs.

Openingstijden

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag en zondag van 14.30 tot 20.00 uur
Winkel in Isala Diaconessenhuis Meppel
Apotheek en spoed apotheek

In Isala Diaconessenhuis Meppel vindt u het Apotheek servicepunt en de Spoed apotheek via routenummer 85.

Meer informatie en openingstijden.

Apotheek Isala Meppel
Isala restaurant Meppel
Rolstoelen
Bord rookvrij
Stiltecentrum in Meppel
Viering op zondag
Gratis WiFi beschikbaar
Winkel in Isala Diaconessenhuis Meppel
Apotheek Isala Meppel

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.