Contact

Taxi-informatiepunt

  1. Taxi-informatiepunt

Het vervoer per taxi vanuit Isala Zwolle naar huis is gemakkelijk geregeld. Dankzij een samenwerking van de provincie Overijssel, Zilveren Kruis Achmea, de gemeente Zwolle en Isala zijn taxi-informatiepunten tot stand gekomen. Deze staan bij de hoofdingangen van Isala Zwolle.

Voor wie?

  • verzekerden van Zilveren Kruis Achmea
  • mensen die gebruik maken van Wmo-vervoer
  • regiotaxi in Noordwest-Overijssel
  • regiotaxi Vechtdal

Verwachte aankomsttijd op beeldscherm

Om u te informeren over de aankomsttijd van uw taxi hangen er beeldschermen in de Centrale hal van Isala Zwolle. Op dit scherm ziet u precies wanneer uw taxi arriveert. De informatie over de verwachte aankomsttijd wordt regelmatig ververst. Komt uw taxi in een file? Dan ziet u dat direct op het scherm met daarbij de aangepaste aankomsttijd. Ook als uw taxi eerder komt, ziet u dit op het beeldscherm.

Voor gebruikers van Wmo-vervoer en de regiotaxi

In de buurt van het informatiescherm staat een speciale paslezer. Met uw regiotaxipas kunt u hier een terugreis boeken. Deze rit verschijnt op het informatiescherm, zodat u kunt zien wanneer uw taxi arriveert. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van regiotaxi Overijssel, telefoonnummer (088) 130 10 30.

Voor gebruikers van Achmea

Voor meer informatie over deze voorziening voor Achmea-verzekerden kunt u contact opnemen met Zilveren Kruis Achmea, telefoonnummer (071) 365 41 54.​

Taxi-informatiepunt

Ervaringen