Contact

Taxi-informatiepunt

  1. Taxi-informatiepunt
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Het vervoer per taxi vanuit Isala Zwolle naar huis is gemakkelijk geregeld. Dankzij een samenwerking van de provincie Overijssel, Zilveren Kruis Achmea, de gemeente Zwolle en Isala zijn taxi-informatiepunten tot stand gekomen. Deze staan bij de hoofdingangen van Isala Zwolle.

Voor wie?

  • verzekerden van Zilveren Kruis Achmea
  • mensen die gebruik maken van Wmo-vervoer
  • regiotaxi in Noordwest-Overijssel
  • regiotaxi Vechtdal

Verwachte aankomsttijd op beeldscherm

Om u te informeren over de aankomsttijd van uw taxi hangen er beeldschermen in de Centrale hal van Isala Zwolle. Op dit scherm ziet u precies wanneer uw taxi arriveert. De informatie over de verwachte aankomsttijd wordt regelmatig ververst. Komt uw taxi in een file? Dan ziet u dat direct op het scherm met daarbij de aangepaste aankomsttijd. Ook als uw taxi eerder komt, ziet u dit op het beeldscherm.

Voor gebruikers van Wmo-vervoer en de regiotaxi

In de buurt van het informatiescherm staat een speciale paslezer. Met uw regiotaxipas kunt u hier een terugreis boeken. Deze rit verschijnt op het informatiescherm, zodat u kunt zien wanneer uw taxi arriveert. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van regiotaxi Overijssel, telefoonnummer (088) 130 10 30.

Voor gebruikers van Achmea

Voor meer informatie over deze voorziening voor Achmea-verzekerden kunt u contact opnemen met Zilveren Kruis Achmea, telefoonnummer (071) 365 41 54.​

Taxi-informatiepunt