Contact

Zelf uw zorg online regelen

  1. Zelf uw zorg online regelen

We regelen al heel veel online: bankzaken, verzekeringen, boodschappen en vakanties. Nu ook medische zaken. Logisch! Dat kan via de beveiligde website MijnIsala.nl. Alle patiënten van Isala kunnen hierin 24 uur per dag, 7 dagen per week delen van hun medisch dossier inzien. Via de computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Als patiënt van Isala heeft u toegang tot MijnIsala. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van Isala. In het EPD staan alle medische gegevens die Isala over u verzamelt. Een deel van deze gegevens kunt u zelf bekijken door in te loggen op MijnIsala.

MijnIsala is ontwikkeld om u als patiënt mee te laten kijken en te beslissen over uw eigen zorg. Als we ervoor zorgen dat u de juiste informatie heeft, kunt u betere keuzes maken. We willen u zoveel mogelijk inzage geven in uw eigen dossier. U kunt gegevens op een rustig moment nalezen en controleren en u kunt zich beter voorbereiden op het bezoek aan het ziekenhuis.

Zijn uw gegevens volledig?

Het is belangrijk dat in uw medisch dossier de goede persoonlijke gegevens staan. Daarom vragen wij u om voor het bezoek aan het ziekenhuis uw gegevens te controleren in MijnIsala. Dat kan onder het kopje ‘Mijn gegevens’. Om u snel van dienst te zijn en gerichte informatie over uw zorg te sturen, is het belangrijk dat in ieder geval de volgende gegevens zijn ingevuld en kloppen:

  • uw e-mailadres
  • uw mobiele telefoonnummer
  • uw huisarts
  • uw apotheek
vrouw met tablet die MijnIsala bekijkt

Ervaringen