Contact
  1. 1e lijns diagnostiek nu ook digitaal aan te vragen via ZorgDomein
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

​In de vorige Klik actueel informeerden we u reeds dat met ingang van 15 juni 2017 het mogelijk is om ook 1e lijns diagnostiek voor uw patiënten aan te vragen via ZorgDomein bij Isala Zwolle, Kampen en Heerde. Radiologie Kampen heeft een nieuw telefoonnummer gekregen: (038) 424 68 30. In het vorige bericht stond per abuis het telefoonnummer van Radiologie Zwolle en Heerde in plaats van het Diagnosepunt: (038) 424 63 00; dit nummer is niet gewijzigd.

Rontgen

Op veler verzoek van huisartsen is het sinds 15 juni 2017 mogelijk om ook 1e lijns diagnostiek voor uw patiënten aan te vragen via ZorgDomein bij Isala Zwolle, Kampen en Heerde. Voor de locatie Isala Diaconessenhuis Meppel was het al mogelijk om deze onderzoeken via ZorgDomein aan te vragen. Dit verandert niet. Een week na de start zijn er al ruim 100 aanvragen digitaal binnengekomen.

Hoe werkt het?

U verzendt digitaal uw aanvraagformulier via ZorgDomein. Voor ieder onderzoek is een specifiek aanvraagformulier aangemaakt. Dit geldt voor de volgende afdelingen en onderzoeken:

  • Radiologie (Röntgen, Echo en Mammografie)
  • Cardiologie functieafdeling (ECG, ECG in rust + Echocardiogram, ECG in rust + Holter monitoring en ECG in rust + Inspannings ECG)
  • Endoscopie (was al mogelijk; Electieve colonoscopie en Electieve gastroscopie)

Hoe u de aanvraag kunt indienen via ZorgDomein, staat beschreven in Aanvragen 1e lijns diagnostiek.