Contact
  1. Aftrap Duizeligheidsnetwerk Zwolle Meppel eo
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

​Donderdag 15 november 2018 vond de officiële aftrap van het Duizeligheidsnetwerk Zwolle Meppel eo plaats. Dit netwerk verleent mensen met duizeligheidsklachten doeltreffende zorg.

Aftrap Duizeligheidsnetwerk Zwolle Meppel eo

Op de foto van links naar rechts: Maatschappelijk werker Arnet van Norden, Fysio-manueel therapeute Heleen Rozendaal, KNO-arts dr. H. van Det Bartels, KNO-arts dr. E.O. Laurens-Thalen, Fysio-manueeltherapeute Martina Barends, Fysio-manueeltherapeut Eddo Wesselink, Fysiotherapeute Yvonne Buitenhuis en Neuroloog L. Koops.

Samenwerkingsverband

Tijdens een gezellige en constructieve eerste bijeenkomst werd onder andere de nieuwe website gepresenteerd en werden diverse werkafspraken gemaakt. Het Duizeligheidsnetwerk Zwolle, Meppel eo is een samenwerkingsverband tussen KNO-artsen, neurologen en andere betrokken specialisten vanuit de Isala, gespecialiseerde fysiotherapeuten en huisartsen in en rond Zwolle en Meppel. Door gebundelde krachten en korte lijnen tussen de verschillende disciplines wordt optimale zorg voor duizeligheidsklachtenklachten geboden.

Samen sterk

Om een goede zorg te garanderen zijn samenwerking en communicatie tussen de verschillende zorgverleners essentieel, waarbij reële zorg voor de patiënt centraal staat. De samenwerking wordt versterkt door korte lijnen onderling, de uniforme aanpak in de behandeling (wetenschappelijk onderbouwd) en zorgverleners die weten wat zij van elkaar mogen verwachten.

Topzorg voor u

Er is sprake van een intensieve samenwerking tussen de KNO-artsen en de neurologen van Isala. Zij zetten hun gezamenlijke kennis en expertise in om de patiënt de best mogelijke zorg te bieden. Om deze kwalitatief hoogwaardige zorg ook buiten het ziekenhuis te waarborgen volgt een behandeling van een selecte groep gespecialiseerde fysiotherapeuten van het Duizeligheidsnetwerk Zwolle Meppel eo.

Meer informatie

Meer informatie is vinden op de site van het Duizeligheidsnetwerk of neem contact op met de afdeling KNO.