Contact
  1. Bloedafname alleen nog op afspraak

Moet u voor onderzoek bloed laten afnemen bij één van onze bloedafnamelocaties? Dat kan vanaf 2 juni alleen nog op afspraak. Via MijnIsala of per telefoon kunt u een afspraak maken.

Een spuit met een kalender en een klok

Veilig naar onze locaties

We ontvangen weer steeds meer mensen voor bloedafname bij onze priklocaties. De afgelopen tijd was het erg druk bij de bloedafnamelocaties van Isala, aangezien veel prikposten in de regio nog gesloten zijn. We hebben maatregelen genomen om de bezoeken meer over de dag te spreiden. We willen voorkomen dat veel mensen tegelijk in de rij of in de wachtkamer zitten en lang moeten wachten. Daarom kunnen patiënten alleen op afspraak bloed laten prikken. Het is veilig om naar onze locaties te komen. Isala streeft met deze nieuwe werkwijze dat patiënten vlot geholpen worden.

Verwijzing

Wanneer de huisarts of verloskundige een verwijzing geeft om bloed af te nemen voor onderzoek, maakt de patiënt digitaal via MijnIsala een afspraak. Mocht dit niet lukken of lastig zijn, dan is er ook de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken. Op het patiëntbericht dat patiënten van hun behandelaar krijgen staat precies beschreven hoe een afspraak gemaakt kan worden. Wanneer een patiënt in behandeling is bij Isala, dan zal een medewerker van de poli in overleg met de patiënt een afspraak plannen.

Meer informatie over bloedprikken op afspraak.