Contact
  1. De juiste informatie op het juiste moment met de Beweegcentrum app
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Patiënten die een behandeling ondergaan aan knie, heup of voet, kunnen in vervolg gebruik maken van de Beweegcentrum app. De app geeft de patiënt op het juiste moment de juiste informatie over de behandeling, de afspraken en het nazorgtraject.

Signalering op maat

Het Isala Beweegcentrum (IBC), waar de specialismen Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Sportgeneeskunde onder vallen, speelt hiermee in op een groeiende behoefte van patiënten om de informatie digitaal te ontvangen. Patiënten worden zoveel mogelijk geattendeerd op het gebruik van de app. Deze biedt namelijk signalering op maat, waardoor de patiënt precies weet wat hij moet doen, op welk moment en wat hem te wachten staat. De patiënt gaat zo beter voorbereid het behandeltraject en de operatie in, wat ten goede komt aan de kwaliteit en het herstel.

Gebruikersvriendelijk

De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play door te zoeken naar ‘Behandelpad’ (icoontje met een rood logo). Na het downloaden van 'Behandelpad', opent de patiënt de app ‘Isala Beweegcentrum’. Daarna voert de patiënt de behandeldatum in en selecteert de behandeling. Het hele zorgpad van de behandeling verschijnt in de app. De patiënt ontvangt automatisch de juiste informatie op het juiste moment door middel van een push-bericht.

De app is een aanvulling op de huidige patiëntenfolders. De folders blijven beschikbaar voor patiënten die geen gebruik van de app kunnen of willen maken. 

Over het Isala Beweegcentrum

Bewegen doen we de hele dag door. Als bewegen pijn doet, heeft dit een grote invloed op het leven. Daarom is er het IBC. Patiënten kunnen naar het IBC worden doorverwezen met elke bewegingsklacht aan het lichaam. Onze medisch specialisten zijn afkomstig uit verschillende disciplines en werken intensief samen. Daardoor ontstaat een brede kijk op de klacht. Het IBC helpt verder met het vinden van de juiste oplossing. Het IBC houdt patiënten in beweging.