Contact
  1. Eerste patiënt nieuwe locatie Isala Heerde
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

​Polikliniek Isala Heerde heeft vandaag haar nieuwe polikliniek in gemeente Heerde, aan de Groteweg 5 in Wapenveld in gebruik genomen. De polikliniek verhuisde van locatie ‘De Wendhorst’ aan de Eperweg 33 naar een nieuw en modern gebouw, dat betere faciliteiten en meer comfort biedt voor patiënten. Eén van de eerste patiënten was de heer Brummel die samen met zijn vrouw ontvangen werd door Isala KNO-arts Rik Lutgert met een mooi boeket bloemen.

‘We zijn heel blij dat we vanaf vandaag onze patiënten kunnen ontvangen in dit mooie en moderne gebouw’, vertelt Pascale Franckaert, manager locatie Isala Heerde. ‘De nieuwe locatie biedt dezelfde zorg en mogelijkheden om de zorg uit te kunnen breiden. Ook biedt het gebouw betere faciliteiten en meer comfort voor de patiënt. Er is meer ruimte voor kleine poliklinische ingrepen en ook de wachtkamers zijn ruimer. Daarnaast ligt het nieuwe gebouw in een prachtige groene omgeving en is het goed bereikbaar voor inwoners uit de wijde omtrek. Isala blijft met deze nieuwe locatie zorg dichtbij huis bieden.’ 

Patiënten kunnen op deze locatie terecht voor onderzoek, controle en nazorg op de polikliniek Cardiologie, Gynaecologie, Handtherapie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, KNO, Klinisch chemisch laboratorium, Longgeneeskunde, Maag-, darm- en leverziekten, Nefrologie, Neurologie, Plastische chirurgie, Orthopedie, Radiologie en Reumatologie.

De nieuwe locatie wordt op 14 september officieel geopend.

De heer Brummel wordt als eerste patiënt samen met zijn vrouw hartelijk ontvangen door KNO-arts Rik Lutgert op de nieuwe locatie van Isala Heerde in Wapenveld.