Contact
  1. Frisse en ontspannen oogopslag na ooglidcorrectie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Bij het ouder worden verslappen onze spieren en wordt de huid minder elastisch. Het komt vaak voor dat de huid rond de bovenoogleden zo uitrekt dat hij op de wimpers rust of over de ogenleden heen gaat hangen. Hierdoor kunt u minder goed zien, hoofdpijn krijgen of een vermoeide blik of een trieste uitstraling hebben. Een bovenooglidcorrectie kan dan uitkomst bieden.

Plastisch chirurg Annet van Rijssen

Plastisch chirurg, dr. Annet van Rijssen

Frisse oogopslag

Dr. Annet van Rijssen is Plastisch chirurg bij Isala en voert regelmatig ooglidcorrecties uit: “Er zijn veel mensen die last hebben van overhangende bovenoogleden. Hierdoor zien ze er vermoeid of oud uit, hebben ze  hoofdpijnklachten of zien ze minder goed. Na het uitvoeren van een ooglidcorrectie hebben ze weer een frisse en ontspannen oogopslag. De behandeling gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving en duurt maar drie kwartier. Het is een vrij eenvoudige ingreep en is één van de meest uitgevoerde ingrepen in Nederland.”

Deze behandeling wordt uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Patiënten kiezen graag voor een cosmetische behandeling bij Isala. Ze kiezen hiermee het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Alle disciplines zijn aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

De behandeling vindt plaats in het Behandelcentrum van Isala. Een apart gebouw tegenover het hoofdgebouw van Isala met een sfeervolle en eigentijdse wachtkamer. Er is voldoende parkeergelegenheid en de koffie staat voor u klaar!

Meer informatie

Meer informatie vind u in de folder Bovenooglidcorrectie en op de website van Cosmetische chirurgie. Lees ook de ervaring van Paula over een ooglidcorrectie bij Isala op de website van ForYou.nl

Gerelateerd nieuws