Contact
  1. IntermeZZo biedt ook in coronatijd mogelijkheden aan mensen met kanker en hun naasten

Mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden kunnen bij IntermeZZo terecht, ook in coronatijd. Het centrum is gewoon geopend. Dat is hard nodig, want naast de confrontatie met de ziekte en onzekerheid over de voortgang van de behandeling, ervaren mensen méér stress en eenzaamheid. Contactarm leven valt hen vaak zwaar.

Logo IntermeZZo

Luisterend oor

Daarom faciliteert IntermeZZo Zoom-meetings, digitale ondersteuning met filmpjes en een ‘telefonisch luisterend oor’. Wanneer mogelijk worden cursussen en workshops als stresshantering, yoga en gesprekken in zeer kleine groepjes gegeven.

Met de aangepaste activiteiten beweegt IntermeZZo mee met veranderende maatregelen. Het vrijwilligersteam wordt daar telkens goed op voorbereid. Ook de ondersteuningsconsulenten van Isala zijn aanwezig. Zij werken op afspraak. Alle veiligheidsmaatregelen worden strikt in acht genomen.

Contact

U kunt uw patiënt die met kanker in het leven wordt geconfronteerd, verwijzen naar IntermeZZo. Op werkdagen tussen 9-17 uur geopend, Dokter van Thienenweg 1a Zwolle (038) 424 6088.