Contact
  1. IntermeZZo is verhuisd
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

​Vandaag, maandag 12 februari opent Nazorgcentrum IntermeZZo haar deuren van de nieuwe locatie aan de Dr. Van Thienenweg 1A. Het nieuwe onderkomen ligt aan de andere zijde van het ziekenhuis. Zo blijft nazorg dicht in de buurt van Isala en het Oncologisch centrum.

Het nieuwe pand is met een enorme inzet van het bedrijfsleven uit Zwolle en de regio gerenoveerd. Roparun zorgde voor een forse financiële bijdrage en de Stichting Vrienden van Isala ondersteunt de verhuizing van IntermeZZo. De nieuwe locatie wordt nu verder ingericht tot een functioneel en sfeervol nazorgcentrum met alle faciliteiten om de kwaliteitsslag en uitbreiding te maken die IntermeZZo ambieert voor haar gasten. Ook de ondersteuningsconsulenten van Isala Oncologisch centrum krijgen gespreksruimte in de nieuwe locatie. Zaterdag 12 mei is er een feestelijke open dag voor belangstellenden.

IntermeZZo is bereikbaar op een mobiel telefoonnummer: (06) 537 67 145.

Voorzijde van het nieuwe pand van IntermeZZo Voorzijde van het nieuwe pand van IntermeZZo
Uitzicht vanaf de achterzijde van het nieuwe pand van IntermeZZo Uitzicht vanaf de achterzijde van het nieuwe pand van IntermeZZo