Contact
  1. IntermeZZo steunt mensen met kanker, juist in ‘coronatijd’
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Mensen met kanker en hun naasten worden extra geraakt door de maatregelen in coronatijd. Naast de confrontatie met de ziekte en onzekerheid over de voortgang van de behandeling, ervaren mensen angst en eenzaamheid. Gasten van Nazorgcentrum IntermeZZo geven aan het menselijk (fysiek) contact erg te missen. Daarom is gerichte psychosociale ondersteuning juist nu, zo belangrijk.

Spreekkamer Intermezzo

IntermeZZo heeft een team van getrainde vrijwilligers voor een luisterend oor en een goed gesprek. Face-to-face zo lang het kan en anders telefonisch. Activiteiten gaan door, zo nodig aangepast aan de coronamaatregelen. Ook de ondersteuningsconsulenten van Isala zijn aanwezig. Zij werken op afspraak.

Veilig

Strikte uitvraag bij de deur op Covid-verschijnselen is leidend. De locatie kent eenrichtingsverkeer, mondkapjesbeleid zoals bij Isala en er wordt consequent afstand gehouden. Per dag wordt gekeken of er op veiligheid moet worden bijgesteld.
U kunt uw patiënt die met kanker in het leven wordt geconfronteerd, verwijzen naar IntermeZZo. Op werkdagen tussen 9-17 uur geopend, Dokter van Thienenweg 1a Zwolle (038) 424 6088.

Gerelateerd nieuws