Contact
  1. Isala is gestopt met faxen

Faxen van en naar Isala is niet meer mogelijk. Faxen is door de verouderde techniek minder veilig geworden. Isala stapt daarom over naar veilige e-mail.  Geef aan ons door op welk e-mailadres we u in de toekomst kunnen bereiken, als vervanging van het faxnummer.

Fax vervalt en contact gaat via de e-mail

Waarom stoppen met faxen

Door de verouderde techniek achter faxen is het niet meer veilig om medische gegevens per fax te versturen. Delen van informatie kunnen niet over komen. Dat is niet wenselijk. Daarom stapt Isala over op veilige e-mail, dat is betrouwbaar en eenvoudig.

Hoe kan ik Isala bereiken zonder fax?

We begrijpen dat het verdwijnen van de fax ook gevolgen heeft voor gebruikers buiten het ziekenhuis. U kunt nu al beginnen met overstappen. Verstuur het bericht niet via de fax, maar via veilige e-mail zoals Zivver of Zorgmail. Dat is veilig en makkelijk. Vraag uw contactpersoon bij Isala om het juiste e-mailadres of kijk op onze website: http://isala.nl/contact

Hoe kan Isala u bereiken zonder fax? 

Graag ontvangen we van u voor 21 maart 2022 het e-mailadres dat het faxnummer vervangt. Stuur een e-mail naar byebyefax@isala.nl met de volgende informatie:

  • Organisatie:
  • Afdeling:
  • Telefoonnummer van de afdeling:
  • E-mailadres:
  • Het e-mailadres vervangt dit faxnummer: