Contact
  1. KWF honoreert project preventieve gezinscoaching van IntermeZZo
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

De diagnose kanker bij één van de ouders zet het (gezins)leven volledig op de kop. Niets is meer vanzelfsprekend, gezinspatronen vallen uiteen. Hoe ga je daar mee om? IntermeZZo biedt preventieve gezinscoaching aan. Een gespecialiseerde gezinscoach spreekt met de ouders óf met ouders en kinderen samen en helpt hem gezamenlijk op het goede spoor. Dit om bij de start van het ziekteproces/behandelingen samen gesterkt het traject aan te gaan.

gezin

Sponsor

Vanuit een Zwolse sponsor werd de pilot gefinancierd. Veel gezinnen maakten gebruik van gezinscoaching. IntermeZZo diende gezinscoaching als project in bij KWF voor voortzetting en uitbreiding. KWF keek naar de inhoud en erkent het grote belang. Die erkenning is gehonoreerd met financiering!

Het project gezinscoaching was gekoppeld aan ‘Zwolse editie van de ‘SamenLoop Voor Hoop’, sponsorestafette van KWF. Vanwege coronamaatregelen ging dit evenement niet door. Des te verheugender dat KWF de financiering aan IntermeZZo heeft toegekend.

Contact

U kunt ouders die met kanker in het leven worden geconfronteerd, verwijzen naar IntermeZZo. Gezinscoaching kent een intake en vindt plaats op afspraak. Op werkdagen tussen 9-17 uur geopend, Dokter van Thienenweg 1a Zwolle (038) 424 6088.

Gerelateerd nieuws