Contact
  1. Live case complexe dotterbehandeling Dres congres

Zorgprofessionals werkzaam in de hartzorg zijn vandaag op het Dres congres in Nijkerk tijdens het cathlab symposium getuige van een live case vanuit Isala Hartcentrum in Zwolle.

Live case complexe dotterbehandeling
Interventiecardioloog Jan-Henk Dambrink brengt live verslag uit in de congreszaal Interventiecardioloog Jan-Henk Dambrink brengt live verslag uit in de congreszaal

Het Dres congres staat voor 'Dutch Revascularization & Electrophysiology Summit' en biedt een aanbod van bijscholingsactiviteiten van hoog niveau, aansluitend op de wetenschappelijke actualiteit en gebracht door (inter)nationale sprekers gespecialiseerd in hart- en vaatziekten. Het is een podium voor ideeën en initiatieven, ontstaan uit samenwerking tussen cardiologen, hartchirurgen, intensivisten, radiologen, vaatchirurgen, ambulance medewerkers, verpleegkundigen, hartfunctie laboranten, huisartsen, beleidsmakers en de industrie.

De kernwaarde die DRES uitdraagt is het zogeheten crosslearning: leren van elkaar door inzicht te verkrijgen in elkaars werkwijzen en elkaars professionele taal.

Meer informatie: Dresmeeting 

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.