Contact
  1. LMMI Intercollegiaal consulten telefoon voor huisartsen
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Vanwege de toegenomen telefonische drukte bij de Afdeling Pré-analyse & Secretariaat van het Laboratorium voor medische microbiologie en infectieziekten (LMMI) merken wij dat wij, artsen-microbioloog, telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij hebben onze laagdrempelige telefonische bereikbaarheid voor u hoog in het vaandel staan en zijn op zoek gegaan naar een adequate oplossing voor nu en in de toekomst.

Vanaf dinsdag 01-12-2020 kan de huisarts tussen 09.00 en 17.00 uur de arts-microbioloog voor een intercollegiaal consult direct bereiken via 038-4242293
Als de arts-microbioloog in gesprek is wordt u automatisch doorgeschakeld naar de Afdeling Pré-analyse & Secretariaat. U zult voornamelijk te woord worden gestaan door artsen-microbioloog C. (Claudy) Oliveira dos Santos en I. (Ine) Frénay

Buiten de bovengenoemde tijden kunt u zoals gebruikelijk via de telefooncentrale van Isala doorverbonden worden met de dienstdoende arts-microbioloog.
Bij overige vragen, zoals laboratoriumuitslagen, kunt u het LMMI nog steeds bereiken via 038-4243111. 

Wij hopen u hiermee beter van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet en mede namens alle artsen-microbioloog,

Claudy Oliveira dos Santos, Arts-microbioloog