Contact
  1. Longpunten: programma najaar 2019-voorjaar 2020
Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Vaak moet u uw leven aanpassen en soms kunt u niet alles meer. Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Kom naar een gratis Longpunt bij u in de buurt.

Man die astamedicijnen inhaleert

Let op!
Vanwege de ontwikkelingen rond het Coronavirus heeft het Longfonds alle bijeenkomsten voor mensen met een longziekte, zoals de Longpunten, afgelast tot 1 juli 2020. De geplande bijeenkomsten in de regio Overijssel en Drenthe gaan dit voorjaar niet door. 

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Deze gratis bijeenkomsten worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Denk aan omgaan met energie, nieuwe ontwikkelingen en het gebruik van medicijnen. Een zorgverlener geeft informatie en kan vragen uit het publiek beantwoorden. Daarnaast is er ruimte om informeel met elkaar te praten met een kop koffie.

Longverpleegkundigen van Isala werken mee aan diverse longpunten in de regio. Daarnaast vindt het Longpunt Zwolle plaats in Isala Zwolle. Het is een goede manier om met lotgenoten in contact te komen. Maar ook om meer informatie te krijgen over en regie te houden op uw eigen ziekte.

Programma Overijssel najaar 2019-voorjaar 2020

Programma Drenthe najaar 2019-voorjaar 2020