Contact
  1. Medische psychologie Isala in Zwolle verhuist naar gebouw B

De polikliniek Medische psychologie van Isala in Zwolle is vanaf maandag 15 maart 2021 verhuisd van het hoofdgebouw naar gebouw B. Vanaf die datum kunnen patiënten voor een afspraak op de polikliniek terecht op de begane grond van gebouw B.

Medische psychologie Isala Zwolle - gebouw B0

De wachtruimte

Patiënten hoeven niet eerst naar het hoofdgebouw (V) om zich aan te melden, dat kan direct in gebouw B bij de aanmeldzuil bij de ingang. Patiënten met een afspraak zijn geïnformeerd over de nieuwe locatie.

Parkeren kan op P2, op het terrein van gebouw B aan de Dokter Spanjaardweg 29 in Zwolle.

Rustige plek

De begane grond gebouw in B is de afgelopen weken verbouwd voor de komst van de polikliniek. Een ziekenhuisbezoek moet zo aangenaam mogelijk zijn. Een vriendelijke inrichting en aankleding is dan fijn. Omdat gebouw B geen nieuwbouw is zoals het hoofdgebouw van een aantal jaren geleden, is de polikliniek opnieuw ingericht. Zodra je de poli oploopt, zie je dat de omgeving vooral een minder medische uitstraling heeft. Voor patiënten die hier komen geeft dat een behaaglijker gevoel. Aandacht voor privacy komt hier ook goed tot z’n recht. De polikliniek ligt op een rustige plek op de begane grond, dus er zijn geen drukke ruimtes waar andere mensen langslopen en je kunnen zien. Dat geeft meteen meer privacy voor de patiënten.

Meer informatie

Plattegrond Isala Zwolle

Medische psychologie Isala Zwolle - gebouw B0 De balie met daarnaast de ingang van de wachtruimte Medische psychologie Isala Zwolle - gebouw B0 Spreekkamer voor kinderen