Contact
  1. Nazorgcentrum IntermeZZo start met KindermeZZo
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Op zaterdag 15 september start Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwolle met KindermeZZo, voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker speelt. Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media geeft samen met enkele kinderen het startsein voor KindermeZZo met een kidsfestival om 14.00 uur.

Kinderen spelen tafelvoetbal

Samen spelen in de tuin van IntermeZZo

KindermeZZo biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een veilige en fijne plek om te ontspannen. Kanker bij één van de ouders, een broertje of zusje, of de (oppas)oma of opa, ontregelt de gezinssituatie. Kinderen voelen zich vaak alleen staan of ervaren spanning. Bij KindermeZZo kunnen kinderen even los komen en tegelijk herkenning vinden bij elkaar, met of zonder woorden, in sport en spel. Ze worden begeleid door volwassenen bij creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.

Kidsfestival

Voor wie?

Kinderen met hun (groot)ouders en iedereen die belangstelling heeft, ook vanuit zorg en onderwijs, is welkom op het gratis festival tussen 14.00 - 17.00 uur.

Datum en tijd

Zaterdag 15 september 2018
 14.00 - 17.00 uur

Locatie

​IntermeZZo
Dokter van Thienenweg 1A
8025 AL Zwolle

Vragen?

IntermeZZo is voor aanmelding en vragen bereikbaar op werkdagen op (06) 53 76 71 45​ of info@intermezzo-zwolle.nl.

De kick-off wordt (mede) georganiseerd en gesponsord door stichting Bike-4life. Toegang en deelname zijn daardoor gratis.