Contact
  1. Nieuwe bezoektijden Isala Zwolle vanaf 1 februari

De bezoektijden van Isala Zwolle wijzigen vanaf 1 februari 2019 als volgt: dagelijks van 15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn de bezoektijden ook van 10.30 tot 12.00 uur.

Ingang Isala Zwolle in het donker

Isala wil goed bereikbaar zijn voor iedereen. Met deze wijziging streeft Isala Zwolle ernaar dat patiënten en bezoekers in het vervolg makkelijker parkeerruimte kunnen vinden tijdens piekmomenten. Door aanpassing van de bezoektijden verwacht Isala de in- en uitstroom van het ziekenhuisterrein te verbeteren.

Verminderen parkeerdruk

Isala heeft onderzoek laten uitvoeren naar de parkeerdruk op de parkeerterreinen van Isala Zwolle. Hieruit bleek dat de grootste piek qua parkeerdruk ‘s middags is. Wisseling diensten, start bezoekuur en aankomst van patiënten voor de dagbehandeling vinden dan tegelijkertijd plaats. Om de parkeerdruk op dat moment te verminderen, wijzigen de bezoektijden voor Isala Zwolle per 1 februari a.s. Dit besluit is in nauw overleg met de Cliëntenraad tot stand gekomen.

Uitzonderingen

Voor een aantal afdelingen zoals bijvoorbeeld de Acute opname afdeling, Hartbewaking, Intensive care, Kraamafdeling, Psychiatrie enz. gelden afwijkende bezoektijden om praktische redenen. Kijk voor meer informatie op www.isala.nl/bezoektijden.

De bezoektijden voor Isala Diaconessenhuis zijn niet gewijzigd.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.