Contact
  1. Openingstijden bloedafname in handige locatiekaart

De priklocaties van Isala voor bloedafname of andere bloedonderzoeken zijn vanaf nu te vinden in een handige en overzichtelijke locatiekaart. Daarmee kunt u zoeken op locatie en tijd en vindt u snel de juiste priklocatie in de buurt. Voor de komende kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden.

Bloedprikken

Voor bloedprikken kunt u terecht bij een groot aantal prikposten in de regio Zwolle of Meppel. Er is er altijd één bij u in de buurt. U hoeft dan niet elke keer daarvoor naar het ziekenhuis te komen.

Zoeken op locatie en tijd

Met de locatiekaart, die werkt met Google maps, kunt u naar een locatie zoeken op basis van uw postcode of plaats. Bij mobiel gebruik toont de dichtstbijzijnde (geopende) locatie aan de hand van uw gps-locatie, als dit is ingeschakeld. U kan ook een gewenste datum en/of tijd invullen of kijken welke locaties nu zijn geopend.

Altijd de juiste locatie

De kaart toont op basis van uw zoekopdracht een locatie die op dat moment open is. Handig hierbij is dat Google maps direct de route kan tonen, per auto, fiets, openbaar vervoer of lopend.

Verschillende onderzoeken

De kaart toont de beschikbare priklocaties afhankelijk van het gewenste onderzoek. Onderzoeken waar uit gekozen kan worden zijn:

  • Bloedprikken personen vanaf 8 jaar
  • Bloedprikken kinderen 3 t/m 7 jaar
  • Bloedprikken kinderen 0 t/m 2 jaar
  • Controle bloedglucosemeter
  • Fundusfotografie
  • Metercontrole Trombosedienst
  • Ophalen afname- en verzamelbenodigdheden
  • Ophalen benodigdheden zelf meten INR

Als er bij een priklocatie bijzonderheden zijn, bijvoorbeeld dat u er alleen terecht kan met doorverwijzing van de huisarts, dan staat dat bij de locatie gemeld.

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Voor de komende kerstvakantie, vanaf maandag 23 december 2019 tot maandag 6 januari 2020, zijn er voor een aantal priklocaties aangepaste openingstijden. Als u in deze periode voor onderzoek een priklocatie zoekt, staan de juiste aangepaste tijden er bij vermeld.

Met de locatiekaart vindt u altijd de gewenste priklocatie die voor u geschikt is, op een moment dat u het beste uitkomt.