Contact
  1. Overhandiging eerste magazine MultipleS
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Het magazine MultipleS is speciaal ontwikkeld voor het MS-expertisecentrum Isala in Meppel samen met farmaceutisch bedrijf Roche. Het magazine staat boordevol informatie en tips voor MS-patiënten en hun naasten.

Overhandiging magazine MultipleS

Trots overhandigt neuroloog Esther Zeinstra (rechts) het eerste magazine MultipleS aan mevrouw Stoffers-Smelt (links). Het magazine is speciaal ontwikkeld voor het MS-expertisecentrum Isala in Meppel in samenwerking met farmaceutisch bedrijf Roche.

Esther: ‘Het magazine staat boordevol informatie en tips voor MS-patiënten en hun naasten. Ook wordt in dit tijdschrift het MS-team zoals dat functioneert in Meppel voorgesteld. Onze visie op de behandeling en begeleiding van MS patienten wordt uitgelegd. Zo kunnen mensen lezen hoe Jorien Nicolai, MS-verpleegkundige, Annemiek van Meeteren, revalidatiearts, Marli de Weerdt, neuropsycholoog en Bart Witte, uroloog en ik samenwerken om de zorg rondom onze MS-patiënten te optimaliseren. Ik weet zeker dat we met dit magazine onze patiënten tegemoet komen in hun informatiebehoefte en kunnen helpen om leven met MS samen beter te maken!’.

Magazine aanvragen

Het magazine kunt u gratis aanvragen bij de polikliniek van de afdeling Neurologie van het Isala Diaconessenhuis in Meppel.