Contact
  1. Slaapcentrum organiseert slaapmarkt voor mensen die slecht slapen

Steeds meer mensen hebben last van slaapproblematiek, waarbij ze slecht of soms zelfs helemaal niet slapen. Zij zijn hierdoor moe, prikkelbaar of slapering. Dit heeft grote invloed op het dagelijks functioneren. Op zaterdag 14 april organiseert Isala Slaapcentrum in Zwolle van 9:30 tot 13:30 uur een slaapmarkt voor mensen die meer willen weten over wat ze aan slaapproblemen kunnen doen.

Slapeloze man liggend in bed

Vragen stellen aan specialist

Geïnteresseerden kunnen deze dag bij het slaapcentrum terecht met vragen over slaapproblematiek en hoe je weer een goede nachtrust krijgt. De specialisten geven lezingen en beantwoorden vragen over bijvoorbeeld slaapapneu, overmatig snurken en onrustige benen tijdens de slaap. Maar ook wanneer iemand moeite heeft met inslapen of doorslapen kunnen zij met vragen terecht. De slaapmarkt vindt plaats op zaterdag 14 april, van 9:30 tot 13:30 uur aan de Dokter Stolteweg 86 (gebouw N) in Zwolle.

Over het slaapcentrum

Het Isala Slaapcentrum is een behandelcentrum voor mensen met slaapstoornissen. Medisch gezien spreken we pas van een slaapstoornis als iemand langdurig slecht slaapt en zich overdag moe, prikkelbaar of slaperig voelt. Het multidisciplinaire team van het Slaapcentrum bestaat uit KNO-artsen, neurologen, longartsen, medisch psychologen en mond, - kaak en aangezichtschirurgen. Deze specialisten werken samen om mensen met slaapstoornissen optimaal te behandelen en te begeleiden.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.