Contact
  1. Tijdelijk gewijzigde parkeersituatie terrein gebouw L en N
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Van maandag 18 juni t/m vrijdag 6 juli 2018 worden de parkeerplaatsen op het terrein van gebouw L (Isala Harthuis) en gebouw N (Isala Slaapcentrum) vernieuwd. In deze periode is er een aangepaste parkeersituatie.

Auto's op parkeerterrein

Waar kan ik parkeren?

Tijdens de werkzaamheden blijft een deel van het parkeerterrein open. Patiënten die een afspraak in gebouw L of gebouw N hebben, kunnen hier parkeren. Wel zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren (gratis) kan ook langs de kant in de parkeervakken aan de Dokter Stolteweg. Voor patiënten die een afspraak in gebouw N (Slaapcentrum) hebben, is het ook mogelijk schuin tegenover gebouw N te parkeren. Dat is ook op de Dokter Stolteweg, op het parkeerterrein van Medrie.

Met gele borden rondom het terrein wordt de gewijzigde parkeersituatie en de looproute naar de ingang van de gebouwen aangegeven. 

De fietsenstallingen zijn tijdens de verbouwingswerkzaamheden gewoon bereikbaar.

Nieuw parkeerterrein

Als het nieuwe parkeerterrein klaar is, kunnen patiënten die voor een afspraak naar gebouw L en N komen net als voorheen naast en voor de gebouwen parkeren. Het parkeerterrein is dan alleen toegankelijk via een slagboom. Bij het verlaten van het parkeerterrein ontvangen patiënten een uitrijkaart.

Op het vernieuwde parkeerterrein worden ook invalideparkeerplaatsen en twee plaatsen met laadpalen voor elektrische auto’s gerealiseerd.

Uiteraard proberen wij tijdens de verbouwing de overlast voor patiënten en bezoekers zoveel mogelijk te beperken. Mocht u toch hinder ondervinden van de werkzaamheden, meldt dit dan bij onze medewerkers.

Excuus voor het ongemak.