Contact
  1. Tweede lockdown: onze zorg gaat door

Nederland gaat op slot. Het zat er aan te komen, maar dat maakt het niet minder ingrijpend. In Isala hoeven we onze maatregelen niet te veranderen. Onze zorg is veilig en gaat gewoon door.

Entree Isala

De regels die wij al hadden, passen bij het aangescherpte beleid van de regering. Wel kan jouw behandelaar je vragen om de afspraak niet in het ziekenhuis te houden maar op afstand, bijvoorbeeld via de telefoon. Zo zorgen we dat er niet teveel mensen in het ziekenhuis zijn. Kom je op bezoek of heb je een afspraak in Isala en wil je weten waar je op moet letten? Hier vind je onze maatregelen nog eens op een rij. 

Ook in ons ziekenhuis staat er nog altijd veel druk op de acute afdelingen, de Intensive Care en vooral op al onze medewerkers. Zij blijven zich dag in dag uit met hart en ziel inzetten. Hopelijk kunnen we met deze lockdown het coronavirus eindelijk ver genoeg terugdringen. Houd nog even vol. Al is het maar voor al die zorgmedewerkers die ook graag kerst met hun hele familie hadden willen vieren, maar in plaats daarvan blijven doorbikkelen. Er is licht aan het einde van de tunnel.

 

Gerelateerd nieuws