Contact
  1. Verwijzen als waarnemend arts
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

We zien in deze periode meer verwijzingen uit naam van waarnemende (huis)artsen. Het is belangrijk om dit op de juiste manier te doen omdat hiermee de persoonlijke gegevens (o.a. de persoonlijke AGB-code) van de praktijkhouder meegestuurd worden in de aanvraag.

Machtigen

Op basis van deze gegevens komt de verwijzing zonder vertraging binnen en weten wij aan wie de uitslag teruggekoppeld moet worden. Zie voor meer informatie over het verwijzen namens een collega en het machtigen hiervoor deze links:

Gewijzigd aanbod

Spoedverwijzing TIA-service

De zorgproducten in ‘TIA-service’ waren voor locatie Zwolle en Meppel niet overeenkomend terwijl de geboden zorg dat wel is. Wij hebben het zorgproduct aangepast zodat ook de inhoud van de ZorgDomein verwijzingen overeenkomend zijn.

In het ZorgDomein menu te vinden via:

>>> Medisch specialistische zorg

  • Neurologie
    - Cerebrovasculaire aandoeningen
    - Overige zorgvragen Neurologie

Zie voor de specifieke inclusiecriteria het ZorgDomein menu.

Ervaringen

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en staan ook open voor tips ten aanzien van het zorgaanbod in ZorgDomein van onze poliklinieken. Heeft u vragen/opmerkingen/tips, mail ons dan gerust op zorgdomein@isala.nl.