Contact
  1. Werving nieuwe coaches
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Voor de begeleiding van onze coassistenten zijn wij op zoek naar een coach Professionele Ontwikkeling M2 coassistenten

coach

De functie

Als coach professionele ontwikkeling in de Master Geneeskunde begeleidt u samen met een collega een groep van 10-12 coassistenten in hun professionele ontwikkeling tijdens zogenaamde coachgroepbijeenkomsten. Hierin vindt intervisie plaats en worden thema’s besproken met relevantie voor medische professionals. Daarnaast voert u als coach drie individuele gesprekken met de helft van uw groep coassistenten.

Wat vragen wij van u

U bent tenminste 1x per maand op de woensdagmiddag structureel beschikbaar van 16.00- 17.30u uur voor de – vooralsnog online - coachgroep bijeenkomsten (m.u.v. vakanties). Daarnaast bent u in de gelegenheid om individuele gesprekken met uw studenten te voeren, én om 1-2 nascholingsactiviteiten voor de coaches per jaar bij te wonen.

U heeft affiniteit met de doelgroep, jonge aspirant medici, en wat hen in professionele zin bezighoudt.
U heeft bij voorkeur ervaring met coachen of het geven van onderwijs.
U bent bij voorkeur tenminste een jaar beschikbaar om u als coach verder te kunnen ontwikkelen.
U staat met beide benen in de beroepspraktijk of hebt niet langer dan 1-2 jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Wat bieden wij

Een interessante en verantwoordelijke functie in het begeleiden van aankomende artsen in hun professionele ontwikkeling, en een dynamische coachomgeving met een enthousiast en gecommitteerd team van coaches. We kunnen u een kleine vergoeding voor alle inspanningen bieden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen n.a.v. deze functie dan kunt u contact opnemen via boc@isala.nl of tel. 038-4243041

Met vriendelijke groet,

Ingrid Nijholt en Jurgen te Rijdt, affiliatiecoördinatoren