Contact
  1. Wijziging in afspraak maken voor laboratoriumonderzoek bij MS

Bent u in behandeling bij een neuroloog en/of verpleegkundig specialist MS van het Isala MS-centrum? Lees dan verder over het maken van een afspraak voor bloed- en urineonderzoek.

De wijze waarop u een afspraak voor bloed- en/of urineonderzoek kunt inplannen, is veranderd sinds 1 maart 2023:

  • Heeft u nog geen afspraak voor bloedafname gepland? Ons secretariaat plant voortaan uw eerste afspraak bij het laboratorium voor u in, zowel voor bloed- als urineonderzoek. 
  • Daarna krijgt u via MijnIsala bericht wanneer u zelf weer een vervolgafspraak kunt inplannen.
  • U kunt twee werkdagen voorafgaand aan uw poliklinische afspraak een afspraakherinnering ontvangen per sms of e-mail. Handig om uw afspraak niet te vergeten.
  • Om hiervan gebruik te kunnen maken, ontvangen wij graag uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres. Dit kunt u doorgeven via MijnIsala. Lees ook de folder 'Belangrijke informatie over uw laboratoriumonderzoek'.

Heeft u al een afspraak met de neuroloog?

Als u al een afspraak heeft met de neuroloog of verpleegkundig specialist MS op 1 maart of later, dan plant het secretariaat het laboratoriumonderzoek voor u in. Ook hierover ontvangt u bericht via MijnIsala.

Heeft u al een afspraak bij het laboratorium?

Dan blijft die afspraak gewoon staan.

Schikt de datum niet?

Lees dan de folder 'Belangrijke informatie over uw laboratoriumonderzoek' hoe u contact met ons kunt opnemen voor het wijzigen van uw afspraak.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met het secretariaat van polikliniek Neurologie, via 088 624 24 58.