Contact

Binnentuinen

  1. Binnentuinen
Wist u dat Isala Zwolle prachtige binnentuinen heeft? En dat iedere tuin anders is ingericht? Het zijn heerlijke plekken om even rustig te zitten. 
De tuin bij Gebouw V4 is het meest begroeid. Een oud poortje herinnert aan voormalig ziekenhuis de Weezenlanden. En omdat deze tuin het dichtst bij de kinderafdeling ligt, komen hier regelmatig de knuffelkonijntjes en de therapiepaardjes. In de tuin van gebouw V3 is een vijver aangelegd. Ook is er kunst te bewonderen, net als in de tuin bij gebouw V2. Daarnaast staan er bankjes en zijn er aansluitingen voor je oplader. 
De deuren naar de tuinen zijn op de begane grond bij de liften in de gebouwen V2, V3 en V4. Deze zijn open van 8.00 tot 20.00 uur.
    
Oud poortje in de binnentuin van gebouw V4 Isala Zwolle Binnentuin met oud poortje, gebouw V4 Isala Zwolle Binnentuin met planten in gebouw V2 Isala Zwolle Binnentuin met planten, gebouw V2 Isala Zwolle Binnentuin met kunstwerk Binnentuin met kunstwerk, Isala Zwolle Wenteltrap in de binnentuin van gebouw V4 Isala Zwolle Binnentuin, gebouw V4 Isala Zwolle

Ervaringen