Contact

Coronavaccinatie

  1. Coronavaccinatie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Isala heeft patiënten uitgenodigd voor een vaccinatie. Het gaat om patiënten met een ziekte of aandoening waarbij het afweersysteem verzwakt is. Patiënten hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen. Op deze pagina vindt u aanvullende informatie.

Met behandelend artsen is overlegd welke patiënten voor deze vaccinatie zijn uitgenodigd. Het gaat om patiënten met:

  • een hematologische ziekte of aandoening;
  • ernstig nierfalen;
  • voor of na een orgaan-, stamcel- of beenmergtransplantatie;
  • een ernstig aangeboren afweerstoornis.

Bent u onder behandeling bij de Trombosedienst?

Dan is het belangrijk dat u snel met de Trombosedienst contact opneemt, zodra u weet wanneer u gevaccineerd wordt. De Nationale Trombose Dienst heeft extra informatie voor u beschikbaar over de coronavaccinatie bij het gebruik van antistollingsmedicijnen.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

Als u een afspraak maakt voor een vaccinatie, slaan wij uw persoonsgegevens en het soort vaccin dat u krijgt, op in uw patiëntendossier bij Isala. Ook vraagt een medewerker van Isala of uw vaccinatiegegevens doorgegeven mogen worden aan het RIVM. Het doorgeven van de informatie aan het RIVM is vrijwillig. Wat u ook kiest, het maakt niet uit voor uw vaccinatie. Lees hierover meer in Informatie over landelijke registratie bij het RIVM.

Meer informatie