Contact

Ik wil graag helpen

  1. Ik wil graag helpen
Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

We krijgen veel hartverwarmende reacties van mensen die graag iets willen betekenen voor het ziekenhuis. Hartelijk dank voor alle spontane aanmeldingen! 

We krijgen veel aanbiedingen van persoonlijke beschermingsmiddelen (bijvoorbeeld maskers en brillen) en materialen van leveranciers en particulieren. 

Heeft u materialen die het ziekenhuis kan gebruiken? Stuur dan een mail naar inkoop.beschikbaarheid@isala.nl.

Kleine hoeveelheden (enkele stuks) mag u ook afgeven aan de centrale balie in Zwolle of Meppel. 

Alle ingeleverde materialen worden beoordeeld door onze deskundigen om te bekijken of het voldoet aan de wettelijke eisen en veilig ingezet kan worden.

Iedereen leeft mee en dat is hartverwarmend voor onze medewerkers, specialisten én patiënten! We hebben al heel wat leuke acties en attenties mogen ontvangen. Wilt u iets doen? Stuur dan een mail naar hartonderderiem@isala.nl

Een kaartje of tekening sturen?
Door het coronavirus zijn er in Isala strenge regels voor bezoek. Zo mogen patiënten nog maar één persoon per bezoekuur ontvangen. En patiënten besmet met het coronavirus mogen helemaal geen bezoek ontvangen. Je kan de patiënten een hart onder de riem steken door een tekening of kaartje te sturen. Wij verdelen de post in het ziekenhuis. Opsturen kan naar: Isala-patiënten, postbus 10400, 8000 GK in Zwolle. 

Eten
Helaas kunnen we eten dat u zelf maakt of bakt niet aannemen vanwege onze hygiënevoorschriften.