Contact
Kopbeeld

Meestgestelde vragen

  1. Meestgestelde vragen

Hieronder vindt u veel gestelde vragen over ons klantenpanel. Staat uw vraag er niet bij? Stel dan uw vraag onderaan de pagina via het online formulier.

Wat is Isalapanel.nl?
Isalapanel.nl is een klantenpanel waar de mening van patiënten, bezoekers en de inwoners van het verzorgingsgebied van Isala centraal staat. U kunt zich inschrijven om mee te denken met Isala. U ontvangt een aantal keer per jaar een vragenlijst over actuele onderwerpen.

Waarom vindt Isala een panel belangrijk?
Het klantenpanel is belangrijk voor ons, omdat wij zo goed mogelijk op uw wensen willen inspelen. Hiervoor moeten wij de mening van onze klanten en belanghebbenden uit onze branche kennen. Het klantenpanel levert Isala informatie over de wensen en de mening van patiënten, bezoekers en de inwoners van het verzorgingsgebied. Wij kunnen met deze gegevens onze zorg en dienstverlening nog beter afstemmen op uw wensen.

Hoe werkt het online onderzoek precies?
Meedoen aan vragenlijsten gaat als volgt: wanneer u zich heeft ingeschreven op deze website krijgt u een uitnodiging via e-mail. In deze e-mail staat een link waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot de enquête waarvoor u uitgenodigd bent.

Krijg ik, als ik me bij Isalapanel.nl inschrijf, ongevraagde mails met reclame?
U krijgt geen overbodige e-mails of reclame toegestuurd als u zich inschrijft of als u aan onderzoeken meewerkt. Uw e-mailadres wordt niet aan derden verkocht of voor andere doeleinden gebruikt dan voor Isalapanel.nl. De beveiliging van de website Isalapanel.nl zorgt ervoor dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Uw gegevens zijn alleen bekend bij de beheerders van het Isala klantenpanel. Uw gegeven antwoorden worden nooit gekoppeld aan medische gegevens. De onderzoekers van Isala hebben inzicht in de gegeven antwoorden, maar rapportage hierover vindt uiteraard anoniem plaats. Isala vindt uw privacy zeer belangrijk en hecht hier veel waarde aan.

Meerdere personen maken gebruik van hetzelfde e-mailadres, kunnen we dan allemaal meedoen aan onderzoek met dit zelfde adres?
Nee, dat kan niet. Per e-mailadres kan maar één keer hetzelfde onderzoek worden ingevuld. Het is dus noodzakelijk dat er voor meerdere personen ook meerdere e-mailadressen worden gebruikt.

Is mijn deelname verplicht?
Nee, bij Isalapanel.nl bent u nergens toe verplicht. Als u een uitnodiging van ons krijgt en u kunt op dat moment niet deelnemen, dan kunt u de e-mail negeren en verwijderen. Soms herinneren we u er aan dat u nog niet heeft deelgenomen, want misschien heeft u onze mail over het hoofd gezien.

Hoe lang duurt een gemiddeld onderzoek?
De meeste onderzoeken duren ongeveer 5 minuten. Van te voren wordt altijd de geschatte invultijd vermeld. Zo kunt u bekijken of u de tijd heeft om de enquête in te vullen. Het is ook mogelijk het invullen van een enquête tussentijds af te breken en een andere keer af te maken.

Hoe kan ik me uitschrijven?
Als u zich wilt uitschrijven voor het Isala klantenpanel dan kunt u een e-mail sturen naar panelservice@isalapanel.nl onder vermelding van 'uitschrijven'. U wordt dan uitgeschreven.

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.