ISALA

80 jaar ziekenhuiszorg Meppel

​Zaterdag 22 april 2017 bestaat er 80 jaar ziekenhuiszorg in Meppel. Dat vieren we door vandaag (donderdag 20 april 2017) diverse activiteiten voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers te organiseren. Een greep uit het programma:

Warm ontvangst

In de Centrale hal bij de receptie worden patiënten en bezoekers hartelijk welkom geheten door gastheren en –vrouwen. Daarbij is er vanaf 8.30 tot 16.00 uur muziek te beluisteren in Centrale hal.

Speciale krantenpagina

We hebben een bijzondere krantenpagina opgesteld om 80 jaar ziekenhuiszorg in Meppel extra te vieren. Op de voorkant artikelen van onszelf over hoe de ziekenhuiszorg in Meppel vitaal de toekomst in gaat. Op de achterkant staat een afdruk van de krant uit 1937 over de opening van het Diaconessenhuis. De krantenpagina's liggen in alle wachtruimtes en worden uitgedeeld aan patiënten opgenomen op de verpleegafdelingen.

Gratis fruit

Bij de ingang van Isala Diaconessenhuis Meppel en Steenwijk ligt gratis fruit. Ook na vandaag wordt bij de ingang van beide locaties, net als in Zwolle, Kampen en Heerde, structureel fruit aangeboden aan patiënten, bezoekers en medewerkers.

Expositie

Op diverse plekken in het ziekenhuis staan vitrines met spullen van vroeger. De expositie is tot omstreeks 28 april te bezichtigen.

Jarig op dezelfde dag

We ontvangen vandaag drie (bijna) 80-jarige voormalige patiënten die op dezelfde dag als dit ziekenhuis jarig zijn. Ze worden in het zonnetje gezet en krijgen een rondleiding, onder meer langs de expositie. 

Gratis parkeren

Speciaal voor deze dag kunnen patiënten en bezoekers ook op P1 gratis parkeren.

Smoothie

Tijdens de lunchpauze kunnen medewerkers een kleine smoothie proeven in het personeelsrestaurant. De smoothies worden tussen 11.30 en 13.30 uur uitgedeeld.

Een fijne dag vandaag!