ISALA

Carrièrecafé bij Isala Hartcentrum

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Wil je je ontwikkelen naar een specialistische baan als verpleegkundige of aanverwant beroep in de hartzorg? Dan is het goed om te ontdekken wat er mogelijk is. Laat je inspireren tijdens het Isala Hartcentrum Carrièrecafé voor gespecialiseerde functies in de hartzorg.  

 

Kom naar het Carrièrecafé op 21 november

We starten met een introductie op Isala Hartcentrum: dit is wat we doen, dit is hoe we er voor de patiënt willen zijn, dit kan Isala Hartcentrum betekenen in jouw carrière.
In het café vind je vervolgens alle mogelijke professionals die jou kunnen vertellen over hun vak, hun afdeling, opleidingsmogelijkheden, hun eigen carrièrepad en de cultuur en werkomgeving in Isala Hartcentrum. Daarnaast kun je in kleine groepjes mee met:

  • een rondleiding naar de Eerste hartlonghulp, de Hartbewaking en Intensive Care
  • een rondleiding naar de Functieafdeling voor non-invasieve cardiologie
  • een uitleg over het werken op de Hartkatheterisatiekamer
  • een uitleg over het werken bij ons unieke team Chance@home.

Kortom: je ontdekt wat we jou in het Hartcentrum en op de IC te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de hartzorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen. Kijk onderaan deze pagina hoe je je aanmeldt.

Zet bij ons je volgende stap

Isala Hartcentrum is een plek met een scala aan carrièremogelijkheden, waar je je ook verder kunt scholen op weg naar je droomfunctie. Op de Eerste hartlonghulp, de Cardiac Care Unit, de IC, de hartkatheterisatiekamer, of de functieafdeling: overal zijn specialistische functies in en rondom de zorg voor hartpatiënten. En ook buiten de kliniek, want vanuit ons Harthuis bieden wij e-health: specialistische ziekenhuiszorg aan de patiënt terwijl deze gewoon thuis is. In de toekomst gaat dit flink groeien, dus hier liggen kansen. Een dynamischer plek dan Isala Hartcentrum om de volgende stap te zetten in jouw loopbaan is er eigenlijk niet.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 18 november via hartcentrum@isala.nl. Laat je naam en telefoonnummer achter en vermeld er even bij wat je nu doet. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en praktische informatie.

Kijk voor algemene informatie over Isala Hartcentrum op www.isala.nl/hartcentrum.