ISALA

Familiedag/verwendag voor gezinnen waar kanker speelt

​Kanker heb je niet alleen. De ziekte beïnvloedt het leven van alle gezinsleden en familie. Soms is het fijn om ziekte en zorg even los te laten en samen plezier te maken. Daarom biedt Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwolle een familiedag/verwendag voor jong en oud op zaterdag 16 september van 11.00 - 16.00 uur. 

IntermeZZo, het Zwolse nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, organiseert voor de eerste keer een familiedag voor mensen met kanker, hun gezin en familie. Rotaract Club Zwolle, een serviceclub van jonge, betrokken en ambitieuze mensen die zich inzetten voor de maatschappij, ondersteunt de familiedag. De club levert een financiële bijdrage, de leden helpen bij de voorbereiding en op de dag zelf.

Bedoeling

In de ruim zeven jaar dat IntermeZZo mensen ondersteunt, is duidelijk dat kanker niet alleen degene die de ziekte treft, maar ook op de naasten. Natuurlijk de partner, maar ook de eventuele kinderen, ouders en andere familieleden. IntermeZZo houdt al jaarlijks een verwendag voor gasten en dat is een groot succes. De verwennerij wordt nu verbreed naar de hele familie. Het wordt een festivalachtige setting met tenten en kraampjes, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en kinderen samen kunnen spelen. Binnen in de beslotenheid van de ruimtes van IntermeZZo is er een rustig wellness aanbod.

Wat is er te doen?

De dag is gericht op plezier maken, genieten en verwend worden. Er is vermaak met een goochelaar, clown, muziek, spellen, brandweerattractie en een vuurshow. Er zijn workshops dans, verdedigings-/vechtsport en jongleren. IntermeZZo biedt verwennerijen in de vorm van speciale koffie, een lekkere lunch en snoeperij. De wellness bestaat uit diverse soorten massage, schoonheidsspecialiste en nagels lakken. Wie dat leuk vindt, kan samen op de foto en met een verloting zijn erg mooie prijzen te winnen. Kortom: voor elk wat wils.

Aanmelden

Voor een goede organisatie is het nodig dat belangstellenden zich zo snel mogelijk aanmelden. Aanmelden kan op werkdagen telefonisch via (038) 424 6088 of via info@intermezzo-zwolle.nl. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,- per volwassene en € 2.50 per kind

Belangeloos

Niet alleen Rotaract levert een actieve en belangeloze bijdrage, tientallen vrijwilligers helpen organiseren en begeleiden. Vele professionals stellen om niet hun diensten ter beschikking en verschillende Zwolse bedrijven ondersteunen de familie/verwendag, onder andere met mooie prijzen voor een verloting. 

Bekijk de poster van de familiedag/verwendag.