ISALA

Isala Beweegcentrum en Expertisecentrum Voet & Beweging bundelen beste voet- en enkelzorg

​Het Isala Beweegcentrum slaat de handen in één met het team van Kemerink binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Zo ontstaat er op steenworp afstand van het ziekenhuis een expertisecentrum in voet- en enkelklachten waar patiënten zowel terecht kunnen voor medische zorg op het spreekuur van een orthopeed van Isala als voor aanvullende zorg van een podotherapeut, register-podoloog, fysiotherapeut, pedicure of orthopedisch schoentechnicus.

Al jaren werken de specialisten van het Isala Beweegcentrum naar volle tevredenheid samen met het team van Kemerink. Dit innovatieve en klantgerichte bedrijf met vijftig jaar ervaring in totale voetzorg heeft meerdere vestigingen en opende onlangs het Expertisecentrum Voet & Beweging aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Door het openen van een focuspolikliniek binnen dit expertisecentrum bouwen de orthopeden van Isala de huidige samenwerking verder uit.

Totale voetzorg onder één dak

Dr. Cees Verheyen, orthopeed: ‘We starten met wekelijkse spreekuren binnen het expertisecentrum, speciaal voor patiënten met voet- en enkelklachten. Zo kunnen we deze groep patiënten totale voetzorg onder één dak bieden. Patiënten zijn zo verzekerd van perfect op elkaar afgestemde zorg door een multidisciplinair team van uiteenlopende zorgverleners. Zij profiteren van de ruime ervaring en expertise van zowel de orthopeden van Isala als het team van Kemerink, bestaande uit podotherapeuten, register-podologen, fysiotherapeuten, medisch pedicures, orthopedisch schoentechnici, orthopedisch schoentechnologen en echografisten.’

Gehele behandeling in expertisecentrum

De behandelingen in het Expertisecentrum Voet & Beweging vinden plaats in een modern gebouw met ruime behandelkamers, trainingsfaciliteiten en hoogwaardige medische apparatuur, bijvoorbeeld voor scans en bewegingsanalyses. In veel gevallen komt de patiënt voor de gehele behandeling naar het expertisecentrum. ‘Alleen als een patiënt opgenomen of geopereerd moet worden, vindt dit in het ziekenhuis plaats’, vertelt Verheyen. 

‘Voor een bezoek aan onze spreekuren in het Expertisecentrum Voet & Beweging hebben patiënten een verwijzing van de huisarts nodig. Voor patiënten die al onder behandeling zijn voor voet- en enkelklachten in Isala verandert er door deze samenwerking niets. Zij komen voor hun behandeling gewoon naar het Isala Beweegcentrum. Nieuwe patiënten verwelkomen we graag tijdens het orthopediespreekuur in het Expertisecentrum Voet & Beweging.’

Bezoek de website voor meer informatie.

Routebeschrijving

Bekijk de routebeschrijving naar het Expertisecentrum Voet & Beweging.