ISALA

Isala Publieksacademie Cosmetische behandelingen 12 oktober 2015

​Het uiterlijk is voor veel mensen erg belangrijk. Er goed uitzien maakt vaak dat je je ook beter voelt. Het dragen van make-up kan bijvoorbeeld het uiterlijk verfrissen. Ook een gezonde manier van leven speelt hierbij een rol. Ook kun je een stapje verder gaan en kiezen voor een cosmetische ingreep. Een cosmetische ingreep varieert van behandelingen die je huid beter en gezonder maken, tot plastisch chirurgische ingrepen zoals een ooglid-, buikwand- of borstcorrectie.

Cosmetische behandelingen moeten veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij de cliënt. Maar hoe gaat de dermatoloog en plastisch chirurg te werk? Welke behandelingen zijn er? De dermatoloog en plastisch chirurg van Isala vertellen hier samen meer over tijdens de Isala Publieksacademie op 12 oktober a.s. Meer informatie: www.isalapublieksacademie.nl

De lezing begint om 19.30 uur in de Hemminkzaal van Schouwburg Odeon te Zwolle. Gratis kaarten zijn te bestellen bij de theaterkassa van theater De Spiegel via telefoonnummer 0900-1435 (€ 0,45 p.m.). De lezing is thuis ook te volgen via de webstream op www.isalapublieksacademie.nl
Met #IPA15 kunnen van tevoren en tijdens de lezing vragen via Twitter worden gesteld.

Sprekers

De sprekers op deze avond zijn Noortje van der Meij, dermatoloog en Michiel Tellier, plastisch chirurg. Beide artsen zijn werkzaam bij Isala. Aan de hand van hun kennis, ervaring en praktijkvoorbeelden leggen de sprekers uit welke behandelingen er zijn en hoe zij te werk gaan. Noortje van der Meij vertelt bijvoorbeeld over welke huidverbeterende behandelingen er zijn. Michiel Tellier neemt het publiek onder andere mee in hoe een borst- en buikcorrectie in zijn werk gaat. 

Partners

Artsen en medewerkers van Isala verzorgen onder de noemer Isala Publieksacademie laagdrempelige lezingen over zorgontwikkelingen, innovaties en onderzoek. De lezingen vinden plaats in Schouwburg Odeon te Zwolle, zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen. In de pauze is er gelegenheid om de sprekers te ontmoeten of andere medewerkers van het ziekenhuis. Partners die de Isala Publieksacademie ondersteunen zijn: Zilveren Kruis Achmea, Rabobank, De Stentor, Zwolse Theaters en Isala Academie.

Bekijk de aankondiging van Cosmetische behandelingen