ISALA

KNO start polikliniek in Isala Diaconessenhuis in Steenwijk

Heeft u een probleem aan uw keel, neus of oren? Dan kunt u vanaf 1 november ook terecht bij de nieuw opgezette polikliniek KNO van Isala Diaconessenhuis in Steenwijk. Twee dagdelen in de week wordt hier spreekuur gehouden door één vaste KNO-arts uit het ziekenhuis in Meppel.

Op de polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde in Steenwijk kunt u terecht voor verschillende onderzoeken en behandeling, waaronder ontstoken amandelen, bloedneus, cosmetische en functionele klachten van de neus, duizeligheid, flaporen, gehoorgangontsteking, neuspoliepen, slaapapneu, oorontsteking, oorsuizen, snurken en stembandproblemen. Tijdens de spreekuren is er ook altijd een medewerker van het audiologisch centrum uit Zwolle aanwezig die bij u een hoortest kan afnemen. De KNO-arts kan daarna direct met u de uitslag bespreken.

Met het uitbreiden van de poliklinieken in Isala Diaconessenhuis Steenwijk geven we verder invulling aan het uitgangspunt van de nieuwe organisatie: Zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet, aldus Rob Dillmann, voorzitter Raad van Bestuur van Isala Diaconessenhuis en Isala in Zwolle.

Isala Diaconessenhuis Steenwijk

Isala Diaconessenhuis Steenwijk is een medisch centrum gevestigd in het Gezondheidscentrum Steenwijkerland in Steenwijk. U kunt hier onder andere terecht voor laboratoriumonderzoek, voor het maken van röntgenfoto's en onderzoeken op het gebied cardiologie, gynaecologie en longfunctie. Daarnaast houden veel specialisten, specialistisch verpleegkundigen en zorgondersteuners van Isala Diaconessenhuis in Meppel spreekuur in de locatie Steenwijk. In veel gevallen kunt u zelf kiezen of u naar Isala Diaconessenhuis Steenwijk wilt. Informeer bij uw arts of zorgverlener naar de mogelijkheden om (vervolg) afspraken in Steenwijk te plannen.

Beste aanbod van basis- en topzorg

Door de samenwerking tussen Isala en Isala Diaconessenhuis kan de beste kwaliteit, bereikbaarheid en het beste aanbod van basis- en topzorg in de regio geleverd worden. Isala bestaat nu uit één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde.