ISALA

Open dag cosmetiek en flebologie op 3 maart

​Flebologie en cosmetische Dermatologie van de Isala klinieken organiseren op zaterdag 3 maart a.s. een open dag van 10.00 tot 15.00 uur, Dr. Spanjaardweg 29, gebouw A te Zwolle. Bezoekers kunnen zich laten informeren en verschillende demonstraties bijwonen, zoals het opvullen van rimpeltjes en lijntjes, laserbehandelingen van pigmentvlekken en couperose en de behandeling van vochtophoping door een huidtherapeut. Bezoekers die in de maand maart een afspraak maken voor een pigmentbehandeling, ontvangen 10% korting. Parkeren is gratis. Meer informatie hierover vindt u bij Dermatologie en Flebologie

Spataderen

Het Flebologisch centrum Isala is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen.In het centrum werken vaatchirurgen en dermatologen nauw samen. Zij behandelen patiënten met de methode die het beste bij hen past. Alle in Nederland gangbare behandelmethoden op het gebied van flebologie, waaronder geavanceerde laserbehandelingen, worden toegepast.

Uiterlijk

Het Dermatologisch centrum Isala werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert (kleine) veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van acne (littekens), het verminderen van gezichtsrimpels, het ontharen door middel van laserbehandeling of het verwijderen van couperose.