ISALA

Open dag Isala Cosmetische dermatologie en Plastische chirurgie

​Het Isala Dermatologisch centrum en Plastische chirurgie organiseren op zaterdag 26 september een open dag aan respectievelijk de Dokter Spanjaardweg 29 en Dokter van Heesweg 2 in Zwolle. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers zich volop laten informeren over cosmetische dermatologie, huidtherapie, flebologie en plastische chirurgie. Bovendien zijn er live behandeldemonstraties en maken bezoekers kans op een verzorgingspakket t.w.v. € 50,-. Parkeren is gratis. Meer informatie: www.isala.nl/agenda.

Het Dermatologisch centrum en Plastische chirurgie van Isala organiseren dit jaar voor het eerst samen de open dag. Na eerdere succesvolle open dagen, heeft het team van Plastische chirurgie besloten dit jaar ook mee te doen. Beide locaties zijn op korte loopafstand van elkaar en goed bereikbaar.

Gratis mini-consult

Bezoekers kunnen zich van te voren opgeven voor een gratis mini-consult met de plastisch chirurg. Aanmelden is nodig om de afspraken zo optimaal mogelijk in te plannen. Aanmelden kan via www.isala.nl/plastischechirurgie.

Laserbehandeling

Het Dermatologisch centrum werkt met ervaren en gespecialiseerde dermatologen en huidtherapeuten. Het centrum realiseert kleine veranderingen aan het uiterlijk, zoals het behandelen van (acne)littekens, verminderen van gezichtsrimpels, spataderbehandelingen (flebologie) en het verwijderen van pigmentvlekken. Het team maakt gebruik van moderne laserapparatuur; naast laserontharing is het behandelen van schimmelnagels sinds kort ook een van de mogelijkheden. Meer informatie: www.isala.nl/dermatologie

Met live behandeldemonstraties en gratis mini-consult met de plastisch chirurg