ISALA

Poliklinische apotheek in het Fertiliteitscentrum

​Onlangs opende Isala apotheek een tweede vestiging in het Fertiliteitscentrum aan de Dokter Spanjaardweg 29 in Zwolle (gebouw B). Patiënten kunnen op deze manier de benodigde medicatie ten behoeve van hun vruchtbaarheidsbehandeling(en) gelijk meenemen.

De poliklinische apotheek in het Fertiliteitscentrum heeft alleen medicatie beschikbaar, die nodig is bij fertiliteitsbehandelingen.

Hennie Rijsenbrij, manager Fertiliteitscentrum: ‘Het grote voordeel is, dat de apothekersassistenten weten wat de medische achtergrond is van onze patiënten. De apothekersassistenten zijn gericht geschoold in dit type medicatie en vruchtbaarheidsproblemen. En natuurlijk is het ook een mooie service dat onze patiënten de medicijnen die de fertiliteitsartsen net hebben voorgeschreven, direct in dezelfde gang kunnen ophalen.’

Openingstijden

De apotheek in het Fertiliteitscentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en is telefonisch bereikbaar via (038) 424 81 79.

Buiten deze tijden kunnen patiënten altijd terecht bij de apotheek in het hoofdgebouw (V3.0). De Isala apotheek is telefonisch bereikbaar via (038) 424 54 74.

Delen medische gegevens

​Isala besteedt veel aandacht aan het veilig toedienen van medicijnen. Patiënten kunnen hierin zelf ook veel betekenen. Om fouten bij medicijnvoorschrijving te helpen voorkomen, vragen wij patiënten hun apotheek toestemming te geven voor het overdragen van hun medicijngegevens. Dit kan via de website www.ikgeeftoestemming.nl (van het Landelijk Schakelpunt).