ISALA

Publieksacademie: Nieuwe ontwikkelingen bij borstkanker

Wist u dat ongeveer één op de acht vrouwen in Nederland borstkanker krijgt? In Isala komen jaarlijks ongeveer 1.700 vrouwen op de mammapolikliniek voor onderzoek naar een afwijking in de borst. Daarvan krijgen ongeveer 450 vrouwen de diagnose borstkanker of het voorstadium van borstkanker.

Chirurg-oncoloog Eva Noorda en radiotherapeut-oncoloog Ellen Roeloffzen werken samen als specialisten op het gebied van borstkanker binnen Isala Oncologisch centrum. ‘De ontwikkelingen van borstkankerzorg gaan heel snel en de behandelmogelijkheden kunnen voor iedere patiënt anders zijn. Om behandeling op maat en volgens de laatste inzichten mogelijk te maken, zetten we ons dagelijks in met ons toegewijde multidisciplinaire team.’

Dr. E. Roeloffzen (links) en dr. E. Noorda (rechts)
 

Wilt u hier meer over weten?

Op maandagavond 14 november 2016 spreken beide specialisten op de Isala Publieksacademie over borstkanker. U bent van harte welkom! U heeft voor de lezing een (gratis) plaatsbewijs nodig die u kunt reserveren bij de Zwolse Theaters. De lezingen vinden plaats in de Hemminkzaal van Schouwburg Odeon.