ISALA

Ruim 30.000 euro voor nieuwe verloskamers

De coassistenten van Isala halen tijdens hun jaarlijkse benefietdiner ruim 30.000 euro op voor “Veilige start voor moeder en kind” van Stichting Berekum. Het bedrag zal besteed worden aan het bouwen van nieuwe verloskamers.

Het achtste benefietdiner vond afgelopen vrijdag plaats in het IJsseldelta Center. Er waren ruim 150 artsen, arts-assistenten, coassistenten en genodigden aanwezig. Dit jaar werd er geld in gezameld voor nieuwe verloskamers in het ziekenhuis in Berekum in Ghana.

Co-assistent Lynn Kemper: ‘Het was een geslaagd diner. Wij hebben alleen maar positieve reacties gehoord. Nog nooit heeft een benefietdiner zoveel gasten ontvangen. Wij begonnen met een viergangen diner. Er was een loterij, veilingen en een eindfeest. Uiteindelijk konden wij als organisatie gynaecoloog Harm de Haan van de Stichting Berekum een cheque van 30.980 euro aan bieden. Kortom, een zeer geslaagde avond.’

Het bestuur van het benefietdiner: Marieke Hoogewerf, Gamida Ismailova, Lynn Kemper, Anna van der Voort, Juliëtte Jacobs, Anique Broeders reiken de cheque uit aan Harm de Haan (Stichting Berekum)