ISALA

Winnares waardebon cosmetische behandeling

​Op zaterdag 27 september 2014 organiseerde het Isala Dermatologisch centrum een open dag. Belangstellenden konden zich laten informeren over cosmetische dermatologie, flebologie (spataderen) en huidtherapie. Bovendien viel er een waardebon van € 150,- te winnen voor een cosmetische behandeling naar keuze. De gelukkige winnares is mevrouw Kulpe uit Zwolle: ‘Wat geweldig, dat ik gewonnen heb. Ik ben blij verrast.’ 

Gezellige drukte

Net als de andere open dagen van het Dermatologisch centrum, was het ook dit jaar weer een groot succes. Tussen de 350 en 400 mensen kwamen langs en lieten zich informeren. De bezoekers werden met veel enthousiasme ontvangen. ‘De reacties waren erg positief, zegt controller Frea Prins. Men vond de uitleg duidelijk en de bezoekers vonden het ook fijn dat er echt tijd werd genomen om vragen te beantwoorden’. 

Kousen in moderne kleuren

Dit jaar was er voor het eerst een stand met therapeutische elastische kousen. Medewerkers gaven hierover uitleg en voor de bezoekers was het een eyeopener om te zien dat die kousen tegenwoordig in veel moderne kleuren zijn te verkrijgen. En dat je ze dus ook kunt dragen als een panty. 

Film

Naast verschillende stands van verzorgingsproducten, werden er ook filmfragmenten vertoond en waren er live (behandel)demonstraties. Bijvoorbeeld van laserapparaten door de huidtherapeuten en het gebruik van fillers door de cosmetisch artsen.