ISALA

Over de publieksacademie

Een betekenisvolle rol spelen op een cruciaal moment in het leven van de patiënt en zijn naasten, zo luidt de missie van Isala. Een mooi streven, maar hoe doe je dat in de praktijk? Niet alleen door in het ziekenhuis patiënten te behandelen, maar ook door kennis en ervaring te delen buiten het ziekenhuis. Daarom verzorgt Isala de Publieksacademie: laagdrempelige lezingen over veel voorkomende ziektes en aandoeningen, innovaties en onderzoek.

Na vijf prachtige jaren in Schouwburg Odeon te Zwolle gaat de Isala Publieksacademie on tour, we gaan de regio in! In het najaar van 2017 verzorgen wij lezingen in Meppel en in Steenwijk. Ook daar heten we u van harte welkom in Isala Diaconessenhuis of in het theater!


Partners

 

 
 


 


Archief lezingen

De lezingen van de Publieksacademie in de Zwolse Theaters uit de periode 2011-2016 zijn opgenomen op film. U kunt deze avonden hier terugzien.

 

Behandeling op maat en volgens de laatste inzichten. De sprekers van deze Publieksacademie vertellen er meer over.Lees verder
Wat is orgaandonatie eigenlijk? Hoe vaak komt het voor? En hoe worden verwanten betrokken bij de beslissing als een dierbare is overleden? Lees verder