Contact

Strategie 2019-2022

  1. Strategie 2019-2022
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Samen maken wij Isala

Bijna 7000 zorgverleners staan op vijf Isala-locaties - Zwolle, Meppel, Kampen, Heerde en  Steenwijkerland - dag in dag uit voor onze patiënten klaar. Wij bieden zorg met hart en ziel, gericht op herstel.

640 duizend mensen beschouwen Isala als hét ziekenhuis voor algemene ziekenhuiszorg. Naast basiszorg verleent Isala topklinische zorg met een aantal hooggespecialiseerde functies. Isala is daarnaast officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken. Wij zijn een mProve-ziekenhuis: een combinatie van vijf vooroplopende ziekenhuizen die elkaar gevonden hebben in hun streven om de zorg op een innovatieve manier te verbeteren.

7000 verhalen

Soms maak je als zorgverlener iets mee waar je jaren later nog aan denkt. Een patiënt die je raakte of een compliment uit onverwachte hoek. Klik op één van de links bij de onderdelen in onze strategie en lees de verhalen van onze zorgverleners. Details in deze verhalen zijn aangepast, om de privacy van onze patiënten te beschermen of de patiënt heeft toestemming gegeven om het verhaal te mogen gebruiken.

Strategie Isala

Ervaringen