Contact

Kwaliteit

  1. Kwaliteit

'Deze casus ligt mij na aan het hart, hoe kon dit zo misgaan?

‘Deze vrouw was zwanger van haar vierde kind. Ze was depressief en gebruikte daarvoor medicatie. Ook was zij onder behandeling bij een psycholoog. Daarnaast had zij zwangerschapsdiabetes en was zij onder controle bij een gynaecoloog. In de 37ste week van haar zwangerschap was ze voor controle in het ziekenhuis. Alles was goed. Lees het hele verhaal van Anja.

Anja Buys Anja Buys, Obstetrieverpleegkundige en vicevoorzitter Ondernemingsraad

Onze zorg is veilig

Een patiënt moet zich binnen Isala te allen tijde in veilige handen weten. Bij al onze handelingen is veiligheid ons eerste aandachtspunt. Isala-medewerkers voldoen aan alle opleidingseisen; we hebben gemotiveerde medisch specialisten, verpleegkundigen en vele andere professionals. We monitoren uitkomsten van zorg, onderzoeken incidenten om ze in de toekomst te voorkomen en doen onderzoek naar betere behandelmethoden. 

Om onze kwaliteit te garanderen, werken we volgens de normen van JCI, hét internationale kwaliteitskeurmerk voor ziekenhuizen. Door als Isala te voldoen aan de normen van JCI en andere relevante kwaliteitskenmerken laten we zien dat de door ons verleende zorg aan de hoogste eisen voldoet.

Ervaringen