Contact

Werken bij Isala

  1. Werken bij Isala
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Bij Isala werk je in een veelzijdige omgeving. We bieden vacatures voor diverse functies en opleidingsplaatsen op alle niveaus. Je kunt werken en leren combineren, zodat je je functie op hoog niveau kunt blijven uitoefenen.

Isala is ‘groot en klein tegelijk'. Aan de ene kant heb je te maken met een groot ziekenhuis met al zijn mogelijkheden en ambitieuze, topklinische afdelingen. Aan de andere kant is je werkomgeving juist heel persoonlijk: je werkt vaak op een kleinere afdeling met een eigen sfeer en collega's die je goed kent. En vanzelfsprekend zijn ook je salaris en de overige arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo kun je je werk goed en met plezier doen, en je persoonlijke ambities waarmaken.

Meer informatie en vacatures

Kijk voor meer informatie en vacatures op www.isalawerkt.nl.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg en worden door onze patiënten zeer gewaardeerd. Zij geven oprechte aandacht aan de patiënt door de tijd te nemen en te luisteren. En bieden net dat stukje extra service aan patiënt en bezoeker. Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Isala? Kijk dan op isala.nl/vrijwilligerswerk.