ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Verpleegkundig specialist Vaatchirurgie

​De verpleegkundig specialist Vaatchirurgie is een verpleegkundige die veel kennis heeft van de zorg rondom mensen met een vaatchirurgische aandoening.

Uitleg

De verpleegkundig specialist Vaatchirurgie heeft een eigen poliklinisch spreekuur. Dit spreekuur loopt altijd gelijktijdig met het spreekuur van een van de vaatchirurgen.
De verpleegkundig specialist Vaatchirurgie:

  • bespreekt uw klachten
  • verricht bij u lichamelijk onderzoek
  • coördineert vervolgens de onderzoeken die u nodig heeft. Wij streven ernaar deze onderzoeken zo veel mogelijk op één dag te plannen. Helaas lukt dit niet altijd, hiervoor vragen wij uw begrip.

De verpleegkundig specialist Vaatchirurgie werkt volgens vaste richtlijnen die zijn opgesteld door de vaatchirurgen.

Uw behandelteam

De vaatchirurgen vormen samen met de verpleegkundig specialist uw behandelteam. Achter de schermen werken zij nauw met elkaar samen. Dat wil zeggen dat ze de behandeling en informatie zorgvuldig op elkaar afstemmen.

Contact

Hebt u na het lezen van informatie nog vragen? Schrijf ze op en stel ze gerust tijdens uw bezoek aan de polikliniek Vaatchirurgie. U kunt met uw vragen ook telefonisch (tijdens kantooruren) bij ons terecht. Polikliniek Vaatchirurgie, t (038) 424 62 80 en vragen naar de verpleegkundig specialist.

Bent u verhinderd om op uw afspraak te komen, dan verzoeken wij u vriendelijk ons dit zo snel mogelijk te laten weten. In uw plaats kunnen we een andere patiënt helpen.


26 mei 2017 5749 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht